BOUWEN MET VERTROUWEN

Het onderscheidend vermogen van Vendelbouw. Een ervaren bedrijf met een netwerk van vakmensen die ins en outs van de bouw kennen. Of dat nu gaat om verbouwingen, dakkapellen of het plaatsen van een aanbouw. Wij van Vendelbouw, weten hoe belangrijk het is om degelijk vakwerk te leveren. Kwalitatief hoogwaardig werk, daar gaan we voor.

WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE!

Vendelbouw werkt vooral in het midden van het land, voor zowel particulieren als bedrijven. Voor en tijdens het bouwproces zorgen wij ervoor dat u voortdurend op de hoogte blijft van de voortgang. Mocht er sprake zijn van meer- of minderwerk, dan informeren wij u tijdig. Heeft u vragen? Wij nemen graag alle tijd voor u.

GEOLIED PROCES!

Omdat wij uitsluitend werken met vaste onderaannemers, zijn onze mensen uitstekend op elkaar ingespeeld en werken zij volgens een beproefde wijze. De planning wordt voortdurend afgestemd met alle onderaannemers. Zo garanderen wij u een korte bouwtijd.

De verschillende werkzaamheden lopen soepel in elkaar over dankzij de uitstekende onderlinge afstemming. Denk bijvoorbeeld aan de dakdekker die tijdig zorgt voor het waterdicht maken van uw dak, de elektricien die op tijd de stopcontacten installeert en de installateur die op het juiste moment zorgt voor het leggen van de vloerverwarming. Of de stucadoor die de wanden en het plafond saus klaar stuct. Kortom: een geolied proces. Samen zorgen wij er bovendien voor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

U heeft dan ook slechts één aanspreekpunt tijdens uw verbouwing, het plaatsen van een aanbouw of dakkapel of de nieuwbouw van uw schuur, garage of carport. Zo houden we de bouwtijd én de lijnen kort. Efficiënt. En duidelijk.

EEN PROFESSIONELE BOUWER, MET OOG VOOR DETAL!

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Onze opdrachtgevers zijn goed te spreken over onze efficiency en waarderen de praktische tips. We denken graag mee over de details van bijvoorbeeld uw nieuwe dakkapel of het plaatsen van een aanbouw. Neem gerust contact met ons op om uw verbouwing te bespreken!

Op onze projectenpagina treft u een aantal van onze uitgevoerde verbouwingen zoals het verzorgen van een dakkapel op maat of het plaatsen van een aanbouw.

TOP