AANBOUW

Er zijn diverse opties mogelijk om uw aanbouw de uitstraling te geven die u mooi vind. Wat betreft de kozijnen kunt u denken aan openslaande deuren of toch een schuifpui? Veel glas, dus ook veel daglicht. Ook kunt u ervoor kiezen de bestaande kozijnen, als ze in goede staat zijn, over te plaatsen.

Voor nog meer daglicht zijn er diverse systemen voor op het dak die dat mogelijk maken.

Elke aanbouw en elke opdrachtgever is uniek! Wij komen graag bij u thuis langs om uw wensen, en de mogelijkheden te bespreken. Met die gegevens maken wij een duidelijke, vrijblijvende offerte.

Een aanbouw van Vendelbouw kenmerkt zich door:

  • Traditioneel gebouwd. (bewezen kwaliteit)
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen.
  • Door een goede planning en afstemming een korte bouwtijd.
  • Het juiste resultaat, en daardoor een tevreden opdrachtgever!

NIEUWBOUW

Hebt u de beschikking over een stuk grond, dat u wilt benutten om er een garage of praktijkruimte op te laten bouwen? Of voldoet uw huidige woonruimte niet meer aan uw wensen? Wilt u uw auto graag droog en comfortabel onder een carport parkeren? Of bent u met uw gezin ‘uit het jasje gegroeid’ en wordt het tijd voor een ruime aanbouw?

U woont prima naar uw zin, gezellige buurt, dichtbij de school. Eigenlijk hebt u maar één probleem c.q. uitdaging: te weinig woonruimte. U wilt niet graag verhuizen en daarom kiest u voor een ruime aanbouw. Dat optimaliseert niet alleen uw woongenot, maar verhoogt ook de waarde van uw huis! Dat kunnen wij voor u binnen afzienbare tijd realiseren. Het is immers één van onze specialismen! Maar nieuwbouw kan ook gaan om het groter maken van een bestaand kantoorpand of een praktijkruimte. Of het plaatsen van een nieuwe schuur, garage of carport. Meer ruimte voor uw werkzaamheden, hobby of vrije tijd. Een nieuwe aanbouw, kantoor aan huis, schuur of ruime erker schept immers extra ruimte. En dat verhoogt uw werk- en wooncomfort. Vraag naar de mogelijkheden. En bij Vendelbouw houden we de kosten laag.

Voorbeelden van nieuwbouw van huis, bedrijfspand of schuur vindt u op onze projectenpagina

VERBOUW

Een ruime woonkeuken waar u eindeloos kunt tafelen? Toe aan een nieuwe badkamer en/of toilet? Een extra slaap- of werkkamer op de zolderverdieping?

Verbouwing of aanbouw bij uw woning: van keuken tot garage

Meer ruimte in uw keuken of nieuwe bestemming voor uw garage? Vendelbouw adviseert u graag in welke verbouwing van uw woning dan ook. Of dat nu gaat om een aanbouw aan uw woning, zodat u die prachtige eettafel eindelijk kunt plaatsen in uw keuken of het plaatsen van een dakkapel, zodat uw kinderen een ruime speelzolder krijgen.

Een aanbouw kan het verschil maken. Tussen ruimtegebrek en comfort. Tussen passen en meten en bewegingsruimte. Vendelbouw adviseert u met plezier. Eerlijk en deskundig. Van een eenvoudige aanbouw bij uw keuken, de verbouwing van uw garage tot een complete herziening van de indeling op uw benedenverdieping. Wij passen onze planning graag aan aan uw wensen. Maken de periode van verbouwen zo kort mogelijk door inzet van de juiste vakmensen. Bovendien kunt u erop rekenen dat wij de werkzaamheden zodanig uitvoeren, dat u tijdens de bouwperiode daar zo min mogelijk hinder van hebt. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een (geïsoleerd) stofschot.

Inspiratie opdoen voor verbouw van uw woning? Een vrijblijvende offerte voor de verbouwing van uw keuken of garage? Neem gerust contact met ons op.

ONDERHOUD & RENOVATIE

Geen tijd voor al het schilderwerk? Overweegt u onderhoudsarme kozijnen? Denkt u aan het isoleren van uw dak compleet met nieuwe dakpannen? Zijn uw boeidelen aan vervanging of renovatie toe?

Benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden van onderhoud en renovatie van uw huis? Laat u adviseren door de specialisten van Vendelbouw. Of dat nu gaat om het vervangen van houten kozijnen, enkel glas vervangen door isolatieglas of de complete renovatie van uw woning.

Vooral bij een dakkapel wordt vaak gekozen voor het vervangen van de houten onderdelen voor kunststof. Een praktische en onderhoudsvriendelijke oplossing die ook voor bijvoorbeeld het vervangen van de achtergevel van een woning van toepassing is.

Vendelbouw denkt graag met u mee over de meest geschikte renovatie van uw huis of de oplossing voor het onderhoud van uw woning. De kosten hiervan krijgt u direct van ons in beeld. Of dat nu gaat om het vervangen van kozijnen, gevelbekleding of een oud dakkapel.

TOP