Verbouw

Een ruime woonkeuken waar u eindeloos kunt tafelen?  Toe aan een nieuwe badkamer en/of toilet? Een extra slaap- of werkkamer op de zolderverdieping?

Verbouwing of aanbouw bij uw woning: van keuken tot garage

Meer ruimte in uw keuken of nieuwe bestemming voor uw garage? Vendelbouw adviseert u graag in welke verbouwing van uw woning dan ook. Of dat nu gaat om een aanbouw aan uw woning, zodat u die prachtige eettafel eindelijk kunt plaatsen in uw keuken of het plaatsen van een dakkapel, zodat uw kinderen een ruime speelzolder krijgen.

Een aanbouw kan het verschil maken. Tussen ruimtegebrek en comfort. Tussen passen en meten en bewegingsruimte. Vendelbouw adviseert u met plezier. Eerlijk en deskundig. Van een eenvoudige aanbouw bij uw keuken, de verbouwing van uw garage tot een complete herziening van de indeling op uw benedenverdieping. Wij passen onze planning graag aan aan uw wensen. Maken de periode van verbouwen zo kort mogelijk door inzet van de juiste vakmensen. Bovendien kunt u erop rekenen dat wij de werkzaamheden zodanig uitvoeren, dat u tijdens de bouwperiode daar zo min mogelijk hinder van hebt. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een (geïsoleerd) stofschot.

Inspiratie opdoen voor verbouw van uw woning? Een vrijblijvende offerte voor de verbouwing van uw keuken of garage? Neem gerust contact met ons op.